Використання та захист даних

Використання

Власник і адміністратор додатку залишає за собою право доповнювати, змінювати інформацію і правила у додатку, як візуально, так і за змістом. Так само, Власник має право в будь-який час обмежити вільний доступ до додатку.

Відвідувач - фізична особа, яка в відвідує додаток.

Відвідавши додаток, його Відвідувач погоджується з умовами захисту даних і користування. Вважається, що Відвідувач ознайомився з даними умовами і приймає їх.

Припиніть використання додатку, якщо у Вас є претензії до правил і неприйнятний їх зміст, посилання на авторські права. Спори, що виникають у Відвідувачів, при використанні додатку, будуть розглянуті в порядку, передбаченому в нормативних актах.

Конкретні, деталізовані і такі, що пояснюють, відповіді на питання, що цікавлять Відвідувача (наприклад, вказівки про прострочені платежі, вказівки на незавершені платежі, кодекс діяльності і політика про відповідальне кредитування, розкриття інформації про оплату, в тому числі, про річні процентні ставки, політика відновлення, контактна інформація та ін.), які виникли при відвідуванні додатку, доступні на домашній сторінці постачальника послуг.

Інформацію, розміщену у додатку, і здійснювані функції не гарантуємо, а так само не беремо відповідальність за можливі помилки Відвідувача, також, не несемо відповідальність за придатність інформації, розміщеної у додатку, кожному Відвідувачу.

Розкрита інформація, носить інформативний характер, і Власник не несе відповідальність за прийняті рішення або за вжиті заходи щодо Відвідувачів додатку, які здійснені після відвідування додатку, і з посиланням на розміщений у додатку обсяг інформації і рекомендації.

Надана у додатку інформація окремо не перевіряється, вона розміщується на підставі надійних інформаційних джерел.

Зазначені у додатку витрати, розміщені для інформаційних цілей, якщо тільки у додатку не зазначена інша інформація.

Витрати рекомендуємо перевірити до здійснення конкретної угоди на домашній сторінці постачальника послуг.

Власник має право у додатку розмістити посилання на інші сторінки, що належать або знаходяться під контролем інших фізичних і / або юридичних осіб, на підставі цього додаток може містити такі види зовнішніх сайтів, в т.ч. доступ до сторінок третіх осіб, а так само може пропонувати або інформувати про пропоновані продукти, послуги тощо третіми особами. За зміст сторінок, що пропонуються третіми особами, в т.ч. за зміст запропонованих ними продуктів і послуг Власник не бере на себе відповідальність і не виконує їх перевірку.

Додаток не несе відповідальності за безпеку інших сторінок. Ви повинні усвідомлювати, що безпека таких сторінок може відрізнятися від додатку.

Власник додатку не бере на себе відповідальність за збитки (прямі, непрямі або випадкові), які виникли від використання додатку, а так само не бере на себе відповідальність за доступність інформації в мережі.

Інформацію, що знаходиться у додатку, можна подивитися і роздрукувати тільки для особистих, некомерційних потреб.

Лого, розміщені у додатку, торгові знаки та інші авторські роботи є авторським матеріалом, який захищається діючими нормативними актами. Даний авторський матеріал є особистим майном Власника або іншої фізичної / юридичної особи.

Ніхто інший, за винятком Власника додатку, не має права переробляти, змінювати інформацію, що знаходиться у даному додатку. Будь-яка публікація інформації з додатку або інше її використання заборонено без попереднього дозволу Власника. Якщо порушені авторські права, в разі недотримання умов і в залежності від характеру порушення і наслідків порушник притягується до встановленої в нормативних актах цивільної, адміністративної та кримінальної відповідальності.

Заборонено здійснювати будь-які дії, спрямовані на безпеку, стабільність і швидкість системного функціонування додатку.

Власник має право в будь-який час ввести інші умови використання додатку, які набирають чинності в момент, коли нові умови будуть опубліковані. Використання додатку, в т.ч. всієї розміщеної інформації після змін, означає, що користувач погодився з усіма умовами додатку.

Умови додатку не відносяться до сторінок інших фізичних / юридичних осіб.

Якщо у вас є питання, просимо використовувати е-пошту info@tessella.com.ua.

Захист даних

Ваша конфіденційність, безпека дуже важлива для нас. Будь-яка інформація, отримана від Відвідувача, не буде розкрита і оцінюється як конфіденційна, вона не буде продана або використана іншим чином, заподіявши шкоду Відвідувачам.

Відвідувачі додатку мають право без обмежень, і ввівши дані, відвідувати розділи додатку і ознайомлюватися з інформаційними матеріалами.

При відвідуванні додатку, інформація про дату і час буде використана для аналізу тенденції Відвідувачів для внутрішнього користування.

Відвідуючи додаток, його Відвідувач погоджується з умовами захисту даних і користування. Вважаеться, що відвідувач з даними умовами ознайомився і прийняв їх.

Припиніть використання додатку, якщо у Вас є претензії до правил і неприйнятний їх зміст, посилання на авторські права.

ТОВ "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ТЕССЕЛЛА АССЕТ ФІНАНС", ЄДРПОУ 40389226, реєстраційний номер 13103394